Συχνές ερωτήσεις

Σ' αυτή τη σελίδα προσπαθούμε να απαντήσουμε στις πιο συχνές ερωτήσεις που κάνουν οι πελάτες μας.
Αν καμιά από αυτές δεν ανταποκρίνεται σε σας παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας!

1. Γιατί να συμβουλευτώ ένα μεσιτικό γραφείο;

Η εμπειρία ενός γραφείου θα σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρόνο και χρήμα καθώς η έρευνα και η γνώση της περιοχής από επαγγελματίες σας κατατοπίζει και εξυπηρετεί τις ανάγκες σας άμεσα.

2. Ποια είναι η καλύτερη περίοδος για να επισκεφθώ την Αράχοβα;

Αράχοβα αποκαλείται το χωριό της Αθηνάς και είναι όμορφη 12 μήνες το χρόνο καθώς απέχει μόλις 20 λεπτά από τις πλησιέστερες παραλίες των Αντικύρων και της Ιτέας για τους καλοκαιρινούς μήνες αλλά και μόλις μισή ώρα από το χιονοδρομικό κέντρο Παρνασσού. Κυριεύεται από βουνά και χρίζει πεζοπορίας αλλά και εξόρμησης με το ποδήλατο σας. Από την άλλη τον Χειμώνα μπορεί κάποιος να κάνει την βόλτα του με το τζιπ η την γουρούνα και να θαυμάσει τις χιονισμένες κορφές του Παρνασσού. Επομένως ενδείκνυται όλο τον χρόνο αν και προτιμάται από τους περισσότερους την Χειμερινή σεζόν.

3. Ποια περιοχή του Παρνασσού μου ταιριάζει;

Για εξορμήσεις στο βουνό (σκι, ποδήλατο, πεζοπορία κ.α) προτιμάτε τις περιοχές κοντά στο χιονοδρομικό. Αν πάλι προτιμάτε το lifestyle και τις νυχτερινές εξόδους το χωριό της Αράχοβας είναι ιδανική επιλογή.

4. Πόσο καιρό πριν πρέπει να κάνω την κράτησή μου;

Δεν υπάρχει συγκεκριμένο χρονικό όριο.

5. Μπορώ να ακυρώσω την κράτησή μου;

Ναι, αλλά το ποσό της προκαταβολής δεν επιστρέφεται.

6. Ποιος είναι ο τρόπος πληρωμής;

Αντικαταβολή η κατάθεση μέσω τραπεζικού λογαριασμού.

7. Μπορώ να φιλοξενήσω παραπάνω άτομα από τα συμφωνηθέντα;

Εξαρτάται από τον τρόπο ενοικίασης (μέρα ή σεζόν) και την χωρητικότητα του εκάστοτε σπιτιού.

8. Υπάρχει ελάχιστος χρόνος ενοικίασης;

Εξαρτάται και πάλι από τον τρόπο ενοικίασης.

9. Αξίζει να επενδύσει κάποιος στην Αράχοβα;

Ναι, οι ευκαιρίες είναι πολλές και οι δυνατότητες της περιοχής ακόμη περισσότερες. Μη ξεχνάτε ότι η απόσταση της Αράχοβας από την Αθήνα είναι μόλις 1,5 ώρα και με εξαιρετικό οδικό δίκτυο και αυτό την κάνει ελκυστικό για πολλούς.

Ποιοί είμαστε

Αγαπάμε τον Παρνασσό και έχουμε εξυπηρετήσει εκατοντάδες ευχαριστημένους πελάτες. Στόχος μας, να παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και να επιλέγουμε για σας τις καλύτερες προτάσεις.

Ιδιοκτήτες

Γνωρίζουμε πως το να νοικιάσεις ή να πουλήσεις το ακίνητο σου απαιτεί εμπιστοσύνη και χρόνο. Αν ενδιαφέρεσαι να το κάνεις αλλά δεν γνωρίζεις πως, είσαι στο σωστό μέρος.

Επικοινωνία

Για οτιδήποτε θέλετε να συζητήσουμε είμαστε διαρκώς στη διάθεσή σας. Η έμπειρη ομάδα μας είναι έτοιμη να λύσει οποιαδήποτε απορία σας σχετικά με τις υπηρεσίες μας αλλά και το 360 Degrees Service.

Τα καλύτερα του Παρνασσού στο email σας!

Κάντε εγγραφή και απολαύστε τον αγαπημένο σας προορισμό στο 100%

logo
Copyright © Ideal Parnassos. All rights reserved.